login huidpaspoort

geen login?

Ga naar een vavin huidprofessional om jouw persoonlijke vavin huidpaspoort te maken.

zoek jouw huidprofessional
terug naar overzicht Anne – Marie Withofs maak een afspraak

Anne – Marie Withofs

Anne – Marie Withofs
Kerkhoflaan 31
3740 Eigenbilzen
+32 (0)89 41 60 41
annemariewithofs@me.com

Anne – Marie Withofs

“Bekende luxe crèmes ruiken misschien lekker, maar doen eigenlijk zelden wat ze beloven. Ze geven je een geurervaring en een klein verwenmoment voor jezelf. Echt de huid verbeteren doen ze niet.

De producten van Vavin zijn daarentegen zeer goed. Ze geven zichtbaar resultaat en dat zonder toegevoegde, onnatuurlijke geur- en kleurstoffen. Het is heel fijn om mee te werken.

Het kleine gamma geeft heel veel mogelijkheden in verzorging. Een verzorging die gebaseerd is op de kennis van de schoonheidsspecialiste. Wij kunnen gericht advies geven over wat je huid nodig heeft. Dat directe contact met mensen en een bijdrage tot een betere en mooiere huid zijn fantastisch. Het is heel leuk om de kennis die ik zelf over de huid heb en constant wil verbeteren te gebruiken om de huid jong en fris te houden. Zo gaat een klant letterlijk stralend weer naar buiten.”

vind een vavin huidprofessional in jouw buurt

Zowel in Nederland als in België staan onze huidprofessionals voor je klaar. Voer hieronder je postcode of woonplaats in en maak kennis met de huidprofessionals bij jou in de buurt.