login huidpaspoort

geen login?

Ga naar een vavin huidprofessional om jouw persoonlijke vavin huidpaspoort te maken.

zoek jouw huidprofessional
terug naar overzicht Anti Aging & Wellness by Inger maak een afspraak

Inger van Eldik

Anti Aging & Wellness by Inger
Dousbergweg 4
6216 GC Maastricht
+31 (0)6 14 05 44 77
inger@antiagingbyinger.nl
www.antiagingbyinger.nl

Anti Aging & Wellness by Inger

“Iemand die kiest voor het vak van schoonheidsspecialiste doet niets liever dan mensen verwennen en met oprechte aandacht behandelen. Ik werk met een team van vijf gespecialiseerde beauty coaches in een grote Health Club met onder andere sauna, fitness, tennisbanen, restaurant en kinderopvang. Het is de ideale plek om je schoonheidsbehandeling of massage te combineren met wellness.

Eigenlijk is het heel logisch om naar de vakkundige schoonheidsspecialiste te gaan als je je huid niet alleen wilt verzorgen, maar ook wilt verbeteren. Dat gaat verder dan dagelijks de huid reinigen en dag- en nachtcrème smeren. Naast de modernste apparatuur gebruiken we de beste producten. Vroeger gebruikte ik alleen de bekendere, luxe merken. Ze roken lekker en stonden leuk in de badkamer. Toen ik Vavin leerde kennen, maakte de passie en de puurheid direct indruk op me. Ik begon het zelf te gebruiken en was meteen verkocht. Omdat het zo goed werkt verkoopt het product zichzelf.”

vind een vavin huidprofessional in jouw buurt

Zowel in Nederland als in België staan onze huidprofessionals voor je klaar. Voer hieronder je postcode of woonplaats in en maak kennis met de huidprofessionals bij jou in de buurt.