login huidpaspoort

geen login?

Ga naar een vavin huidprofessional om jouw persoonlijke vavin huidpaspoort te maken.

zoek jouw huidprofessional
terug naar overzicht Asmaria Cosmedisch maak een afspraak

Asmaria Drenth

Asmaria Cosmedisch
Noorderstraat 17
9611 AA Sappemeer
+31 (0)6 20015626 en +31 (0)598 390 999
info@asmaria.nl
www.asmaria.nl

Asmaria Cosmedisch

“Ik kwam Vavin steeds opnieuw op mijn pad tegen tot ik naar grote tevredenheid overstag ging. Het is de beste keuze die ik gemaakt heb. Het bedrijf zelf is heel prettig en doet ook echt wat met suggesties. Ze organiseren ook vaak bijeenkomsten waar je veel leert voor jezelf en voor je klanten.

Veel van mijn klanten die voorheen niets gebruikten, doen dat met Vavin wel. Zelfs klanten die verhuizen, blijven de producten bij mij bestellen. Het fijne is dat Vavin bijna geen allergische reacties veroorzaakt. Je kunt er écht uiteenlopende problemen mee aanpakken en de huid verbeteren en mooier maken.

De compacte lijn die Vavin heeft gemaakt bevat enkel nuttige ingrediënten en geen kul. Dat sluit nauw aan bij mijn eigen visie om ervoor te zorgen dat iedere cliënt niet alleen zo goed mogelijk geholpen dient te worden maar vooral ook zo eerlijk mogelijk. Het is belangrijk om rust te creëren door persoonlijke aandacht en oprechte interesse, juist ook bij minder ontspannen behandelingen.”

vind een vavin huidprofessional in jouw buurt

Zowel in Nederland als in België staan onze huidprofessionals voor je klaar. Voer hieronder je postcode of woonplaats in en maak kennis met de huidprofessionals bij jou in de buurt.