login huidpaspoort

geen login?

Ga naar een vavin huidprofessional om jouw persoonlijke vavin huidpaspoort te maken.

zoek jouw huidprofessional
terug naar overzicht Eleonora voor Natuurlijke Huidverbetering maak een afspraak

Ellen Hamersma

Eleonora voor Natuurlijke Huidverbetering
Ivigelaene 28
8631 WB Loënga (Sneek)
+31 (0)515 42 53 01
info@eleonora.nu
www.eleonora.nu

Eleonora voor Natuurlijke Huidverbetering

“Mijn missie is ieders huid gezonder en stralender te krijgen vanuit een holistische benadering. Ik ben gespecialiseerd in ontspannende gezichtsbehandelingen die huidverbetering op een natuurlijke manier goed doen. Dat doe ik in combinatie met producten die met de huid meewerken. Zoals de producten van Vavin.

Het is een eerlijk en discreet bedrijf met hele enthousiaste medewerkers. Hun betrokkenheid helpt mij als schoonheidsspecialiste mijn werk te doen en daarmee de klant te helpen. Bij een bezoek aan mij kan ik er precies achter komen wat de huid van de klant nodig heeft.

Samen kunnen we dan eventuele huidproblemen voorkomen of genezen. De huid wordt namelijk ook aan een grote hoeveelheid invloeden blootgesteld. Samen dat traject van verbetering aangaan vind ik super. Helemaal als we een positief resultaat behalen!”

vind een vavin huidprofessional in jouw buurt

Zowel in Nederland als in België staan onze huidprofessionals voor je klaar. Voer hieronder je postcode of woonplaats in en maak kennis met de huidprofessionals bij jou in de buurt.