login huidpaspoort

geen login?

Ga naar een vavin huidprofessional om jouw persoonlijke vavin huidpaspoort te maken.

zoek jouw huidprofessional
terug naar overzicht Ikke Tijd maak een afspraak

Hannie van Bakel

Ikke Tijd
Sint Jansbloem 27
5422 DH Gemert
+31 (0)49 239 21 41
info@ikke-tijd.nl
www.ikke-tijd.nl

Ikke Tijd

“Als klein meisje ging altijd al met mijn moeder mee naar de schoonheidsspecialiste. Dat wilde ik ook worden als ik ouder was.

Ouder worden is iets wat we allemaal willen. Het liefst zo gezond, vitaal en, als het even kan, zo mooi mogelijk. We realiseren ons heel goed dat we het verouderingsproces niet kunnen tegengaan, maar dat we op een natuurlijke manier wel prachtig oud kunnen worden. Het vermogen van goede cellen neemt af naarmate we ouder worden. De huid moet geprikkeld en gestimuleerd worden om goed te blijven werken. Dat begint bij een goede gezichtsbehandeling en de huidverbeteringsproducten van Vavin. Heerlijke en eerlijke producten die ook nog heel compact zijn in het gebruik.

Huidverbetering en ontspanning gaan samen. Dat kan ook in een leuke behandeling voor kinderen en tieners. Naast de huidbehandeling ben ik ook gespecialiseerd in perfecte wenkbrauwen. Het is fantastisch om mensen een huid verbeterende behandeling te geven die ontspannend is. Zo gaan ze stralend weer de deur uit!”

vind een vavin huidprofessional in jouw buurt

Zowel in Nederland als in België staan onze huidprofessionals voor je klaar. Voer hieronder je postcode of woonplaats in en maak kennis met de huidprofessionals bij jou in de buurt.