login huidpaspoort

geen login?

Ga naar een vavin huidprofessional om jouw persoonlijke vavin huidpaspoort te maken.

zoek jouw huidprofessional
terug naar overzicht Instituut Lesline maak een afspraak

Leslie Teysen

Instituut Lesline
Stationstraat 15
9140 Temse
+32 (0)46 388 34 34
teysen_leslie@hotmail.com

Instituut Lesline

“Geen duizenden potjes en tubes, maar een hele duidelijke productlijn is wat Vavin karakteriseert. Het leuke aan het merk is dat je de producten onderling kan mengen.

Als schoonheidsspecialiste is het fantastisch om uit te proberen en te experimenteren om bij iedere afzonderlijke klanten tot het beste resultaat te komen. Om dat te doen is het noodzakelijk dat ik me steeds bijschool om zo de nodige kennis te vergaren en te behouden. Dat heb ik altijd al gedaan. Op de lagere school gingen mijn spreekbeurten altijd over verzorging. Ik kan me zelfs herinneren dat ik een keer een manicure deed bij de leerkracht! Die vond het fantastisch.

Het altijd correcte informatie blijven geven is van belang voor mijn cliënten. Ik merk namelijk dat ook mijn klanten graag willen weten wat er met hun huid gebeurd. Daarom leg ik gedurende de verzorging uit wat ik ga doen, waarom en welke producten, ingrediënten en technieken ik daarvoor gebruik.

De huid verandert constant. Dat kan komen door externe invloeden, zoals het seizoen veranderingen, maar ook door interne invloeden, zoals voeding en stress. Door de combinatie van thuisverzorging én een maandelijks bezoek bij de schoonheidsspecialiste krijg je een betere opvolging van je huidconditie. Je kunt extra gaan voeden en reinigen wanneer het nodig is, om zo de optimale huidconditie te behouden. Natuurlijk kun je ook terecht voor extra behandelingen zoals de verschillende massages, cocktailmaskers en wellnessbeleving.”

vind een vavin huidprofessional in jouw buurt

Zowel in Nederland als in België staan onze huidprofessionals voor je klaar. Voer hieronder je postcode of woonplaats in en maak kennis met de huidprofessionals bij jou in de buurt.