login huidpaspoort

geen login?

Ga naar een vavin huidprofessional om jouw persoonlijke vavin huidpaspoort te maken.

zoek jouw huidprofessional
terug naar overzicht Instituut Petra Tijsma maak een afspraak

Petra Tijsma

Instituut Petra Tijsma
Keamerlanswei 12
8571 MZ Harich
+31 (0)51 460 26 17
info@instituutpetratijsma.nl
www.instituutpetratijsma.nl

Instituut Petra Tijsma

“Je huid is je persoonlijke visitekaartje. Tegelijk biedt het je bescherming tegen elementen als wind, regen en zon en tegen stoten, krassen en schaven. Toch krijgt onze huid over het algemeen niet de aandacht die het verdient. Pas op latere leeftijd komen we tot de ontdekking dat al die invloeden toch hun sporen achterlaten.

De schoonheidsspecialiste kan je helpen om je huid op een verantwoorde manier in een goede conditie te houden, zowel in functionele als esthetische zin. Zo blijft je huid ook op latere leeftijd lang mooi.

De producten van Vavin helpen daarbij. Niet alleen ik ben enthousiast over de lijn, maar ook mijn klanten. Vavin levert betaalbare, natuurlijke producten van hoge kwaliteit. Huidprofessionals worden op zorgvuldige en klantvriendelijke wijze behandeld en Vavin heeft echt een no nonsens mentaliteit.

Klanten krijgen altijd een behandeling op maat. Bij aanvang doen we samen een huidanalyse. Aan de hand van mijn bevindingen op dat moment bepalen we samen welke behandeling er wordt gevolgd. Bij mij hoeft niemand te haasten of te wachten. Een ontspannende massage is een vast onderdeel. Na afloop een kopje koffie of thee hoort er natuurlijk ook bij. Een behandeling is echt een verwenmoment. Even kort op vakantie gaan.”

vind een vavin huidprofessional in jouw buurt

Zowel in Nederland als in België staan onze huidprofessionals voor je klaar. Voer hieronder je postcode of woonplaats in en maak kennis met de huidprofessionals bij jou in de buurt.