login huidpaspoort

geen login?

Ga naar een vavin huidprofessional om jouw persoonlijke vavin huidpaspoort te maken.

zoek jouw huidprofessional
terug naar overzicht maak een afspraak

Belinda Bergenhenegouwen-Fonk

More Balance & Beauty
Tielsestraat 182
6673 AE Andelst
+31 (0)6 28 81 88 78
belinda@mb-beauty.nl
www.mb-beauty.nl

More Balance & Beauty

“Onze huid moet een waardige ambassadeur blijven door er gezond, netjes en verzorgd uit te zien. Je wilt niet dat je huid een barrière wordt in plaats van een ontmoetingsplaats. Daarnaast is het belangrijk om een moment voor jezelf in te lassen.

Naast het vak schoonheidsspecialiste heb ik nog meer gestudeerd. Zo heb ik ook orthomoleculaire therapie, complementaire geneeskunde, mediumschap met trance healing, NLP, coaching en extra-terrestrial healing gestudeerd. In combinatie met al deze fascinerende facetten van opleidingen kan ik zeggen dat ik verder kijk dan de huid. Ik kijk naar waar iemand vandaan komt en waar ik haar van dienst mee kan zijn in de holistische benadering van mijn vak.

Onze huid heeft 26 functies. Dat geeft wel aan hoe belangrijk het is om de huid een optimale verzorging te geven. Dankzij Vavin is dat mogelijk. Het heeft een prachtige lijn zonder attitude: het draait om de beste verzorging en bescherming van de opperhuid.”

vind een vavin huidprofessional in jouw buurt

Zowel in Nederland als in België staan onze huidprofessionals voor je klaar. Voer hieronder je postcode of woonplaats in en maak kennis met de huidprofessionals bij jou in de buurt.