login huidpaspoort

geen login?

Ga naar een vavin huidprofessional om jouw persoonlijke vavin huidpaspoort te maken.

zoek jouw huidprofessional
terug naar overzicht Revivre Huidverzorgingsstudio maak een afspraak

Lucienne Snoeren

Revivre Huidverzorgingsstudio
Mies van der Rohestraat 64
5103 NN Dongen
+31 (0)16 232 11 61
info@revivredongen.nl
www.revivredongen.nl

Revivre Huidverzorgingsstudio

“Als een klant na een behandeling met een mooie, verzorgde huid, stralend en heerlijk ontspannen naar huis vertrekt, geniet ik het meeste. Om huidverbetering te bereiken zonder apparatuur werk ik daarom met kwalitatief hoogwaardige cosmetica die met de huid meewerkt en veel werkstoffen bevat. Dit, in combinatie met manuele massagetechnieken zoals bindweefsel-, cupping- en deeptissuemassage en tijd en aandacht voor mijn klanten typeert Revivre huidverzorgingsstudio.

Door regelmatig een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialiste, zorg je ervoor dat de huid minder snel veroudert. Daarbij kies ik voor Vavin. Ik was al een tijd op zoek naar een merk voor de gevoelige huid dat in tegenstelling tot veel andere merken wél een uitgebreid en intensief werkstoffencomplex bevat. Vavin voldoet aan deze eisen en biedt tegelijk nog meer.

Ik zet het merk nu veel breder in omdat ik heel enthousiast ben over de samenstelling van de producten en het resultaat dat ik er bij mijn klanten mee kan bereiken. Op zakelijk vlak is Vavin ook heel prettig om mee samen te werken. Het contact is nauw en persoonlijk. Bovendien doe ik door de Vavindagen voor professionals en de scholingen steeds weer nieuwe kennis op die ik mijn salon kan gebruiken.”

vind een vavin huidprofessional in jouw buurt

Zowel in Nederland als in België staan onze huidprofessionals voor je klaar. Voer hieronder je postcode of woonplaats in en maak kennis met de huidprofessionals bij jou in de buurt.