login huidpaspoort

geen login?

Ga naar een vavin huidprofessional om jouw persoonlijke vavin huidpaspoort te maken.

zoek jouw huidprofessional
terug naar overzicht maak een afspraak

Sylvia Warmenhoven

Salon Leeuwerik
Leeuweriklaan 21
2566 JC Den Haag
+31 (0)703 63 89 39
info@salonleeuwerik.nl
www.salonleeuwerik.nl

Salon Leeuwerik

“Het lichaam heeft een zelf herstellend vermogen. Daar draagt Vavin aan bij. De producten verbeteren de huid daadwerkelijk door de huidfuncties te ondersteunen. En dat zonder de schadelijke stoffen die in de gebruikelijke merken wel zitten. Het is echt transparant.

Toen ik klaar was met mijn opleiding voor natuurgeneeskundige heb ik me verder gespecialiseerd in huidverzorging en het verwennen van mensen. Hierdoor heb ik net die extra kennis in huis. Mijn specialisatie reikt ook tot massages voor huidverbetering. Bijvoorbeeld door het masseren van het bindweefsel en de lymfedrainage. Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor kleuradvies van make-up en kleding.

Mensen die er goed uitzien, voelen zich goed en stralen dat ook uit. Ik vind het dan ook belangrijk (en leuk!) om mensen met huidproblemen te helpen en mensen bewust te maken door praktische adviezen te geven over verantwoorde producten en gezonde voeding.”

vind een vavin huidprofessional in jouw buurt

Zowel in Nederland als in België staan onze huidprofessionals voor je klaar. Voer hieronder je postcode of woonplaats in en maak kennis met de huidprofessionals bij jou in de buurt.