login huidpaspoort

geen login?

Ga naar een vavin huidprofessional om jouw persoonlijke vavin huidpaspoort te maken.

zoek jouw huidprofessional
terug naar overzicht Salon Rosita maak een afspraak

Rosita Rijnberg

Salon Rosita
Michiel de Ruytersingel 11
4535 AW Terneuzen
+31 (0)11 562 10 87
info@salonrosita.nl
www.salonrosita.nl

Salon Rosita

“Je bent nooit uitgeleerd. Daar ben ik na 38 jaar wel achter. Het menselijke lichaam heb ik altijd al interessant gevonden, al voor mijn studie. Doordat ik steeds nieuwe dingen oppak en trainingen heb gevolgd bij Vavin wordt het vak van schoonheidsspecialiste alleen maar leuker.

Je kunt voor je klanten echt iets betekenen wanneer je de huid ziet verbeteren, de acne ziet verdwijnen of klanten van hun overbeharing kan helpen. Dat doe ik met diverse specialisaties, zoals acnebehandelingen en definitief ontharen met Intense Pulsed Light (IPL). Maar ook met bijvoorbeeld elektrische diathermie of blend methodes. Daarnaast is mijn specialisatie bindweefselmassages.

Ik werk dan altijd met producten die huid verbeterend werken. Zoals Vavin. Er zitten echt goede ingrediënten in die resultaten boeken bij mijn klanten. En dat is geweldig, want als je huid en haar er goed uitzien, geeft je dat meer zelfvertrouwen. Je voelt je gelukkiger.”

vind een vavin huidprofessional in jouw buurt

Zowel in Nederland als in België staan onze huidprofessionals voor je klaar. Voer hieronder je postcode of woonplaats in en maak kennis met de huidprofessionals bij jou in de buurt.