login huidpaspoort

geen login?

Ga naar een vavin huidprofessional om jouw persoonlijke vavin huidpaspoort te maken.

zoek jouw huidprofessional
terug naar overzicht Schoonheidssalon Beau Visage maak een afspraak

Anita Scheltinga

Schoonheidssalon Beau Visage
Tulpstraat 12
8471 KL Wolvega
+31 (0)56 161 00 48
info@beauvisagewolvega.nl
www.schoonheidssalonwolvega.nl

Schoonheidssalon Beau Visage

“Niet één dag is hetzelfde in het leven van de schoonheidsspecialiste. Iedere dag ga je om met verschillende mensen van alle leeftijden en ieder met eigen wensen. En, niet te vergeten, een hele eigen huid.

Ik ben pas voldaan als cliënten tevreden naar huis gaan. Dan heb ik hen kunnen helpen met mijn creativiteit in combinatie met mijn kennis. Die kennis diep ik altijd uit, vooral omdat ik het leuk vind. Ik volg graag cursussen, ga naar vakbeurzen en ik lees vakbladen om op de hoogte te blijven van wat er gaande is op het gebied van huidverbetering. Schoonheidsspecialisten zijn nu eenmaal gespecialiseerd.

Ik kan advies geven en uitleggen waarom een behandeling gedaan moet worden en met welke producten om een goed resultaat te behalen. Natuurlijk geef ik ook advies voor de thuisverzorging. In de meeste gevallen adviseer ik producten van Vavin. De zorgvuldig samengestelde producten werken met de huid mee en hebben een hoog percentage werkstoffen.

Vavin is ook heel effectief tegen huidveroudering, acne rosacea, eczeem en een zeer gevoelige huid. Door dagelijks de producten van Vavin te gebruiken zie je dat de huid gezond wordt. Het gezicht is toch altijd het eerste wat je ziet en dus is het belangrijk dat het er goed en verzorgd uitziet.”

vind een vavin huidprofessional in jouw buurt

Zowel in Nederland als in België staan onze huidprofessionals voor je klaar. Voer hieronder je postcode of woonplaats in en maak kennis met de huidprofessionals bij jou in de buurt.