login huidpaspoort

geen login?

Ga naar een vavin huidprofessional om jouw persoonlijke vavin huidpaspoort te maken.

zoek jouw huidprofessional
terug naar overzicht maak een afspraak

Monique Schraa

Schoonheidssalon MO – ELLE
Broerstrijtte 21
8625 JA Oppenhuizen
+31 (0)515 55 80 52
mo-elle@ziggo.nl

Schoonheidssalon MO – ELLE

“Mijn werk is een mooie combinatie van sociale contact en huidverbetering. Ik vind het belangrijk een luisterend oor te bieden. Vaak heb ik goede gesprekken met klanten die in mijn stoel liggen. Zo merk je wel dat ik echt een mensenmens ben met liefde voor het vak.

De huid reageert op factoren van binnen uit en van buiten uit. Een advies wordt dan ook niet gegeven vanuit één perspectief. Bij het advies hoort ook de uitleg van de thuisverzorging, voedingsadviezen, gezonde leefstijl en de juiste producten. Bijvoorbeeld van Vavin. Door de combinatie gaat de klant zich veel prettiger voelen. Dat gevoel straalt ze vervolgens ook uit.

Vavin is een merk dat vertrouwd met de huid omgaat. De producten van Vavin werken in stapjes, zoals de bouwstenen van de huid. Eerst wordt er een goede basis gecreëerd, zodat de huid sterk genoeg is om mee aan de slag te gaan. Vavin gaat niet alleen om huidverzorging maar vooral ook om huidverbetering. En dat gebeurt met natuurlijke ingrediënten met een heel mooi, blijvend resultaat.”

vind een vavin huidprofessional in jouw buurt

Zowel in Nederland als in België staan onze huidprofessionals voor je klaar. Voer hieronder je postcode of woonplaats in en maak kennis met de huidprofessionals bij jou in de buurt.