login huidpaspoort

geen login?

Ga naar een vavin huidprofessional om jouw persoonlijke vavin huidpaspoort te maken.

zoek jouw huidprofessional
terug naar overzicht Schoonheidszorgen JOPA maak een afspraak

Lie Van Hoyweghen

Schoonheidszorgen JOPA
Tempelstraat 10b
9890 Asper
+32 477578928
SchoonheidszorgenJOPA@gmail.com

Schoonheidszorgen JOPA

‘Mijn passie voor alles wat ‘mooi is’, begon al toen ik heel klein was. Met veel interesse testte ik alle potjes en crèmes uit die ik in m’n handen kon krijgen.
Uiteindelijk besloot ik om van deze passie ook m’n bijberoep te maken, en volgde een opleiding tot schoonheidsspecialiste in Gentbrugge (Oost-Vlaanderen).
Bijna een jaar lang heb ik gezocht naar een huidproduct waarmee ik wilde werken. Ik was op zoek naar een eerlijk en no-nonsense product, dat doet wat het belooft, zonder veel toeters en bellen. Dankzij mijn docente ben ik uiteindelijk bij Vavin uitgekomen. Nadat ik ook haar verhaal had gehoord, was ik er van overtuigd dat dit het product is waarmee ik wil werken!
Als Vavin huidprofessional vind ik het ook fijn dat ik kan blijven bijleren: er zijn regelmatig bijscholingen zodat ik steeds met vakkennis m’n klanten kan helpen, en zo écht een verschil kan maken! M’n schoonheidssalon JOPA is gelegen in Asper, Oost-Vlaanderen, in de buurt van Gavere. Naast gelaatsverzorging kan je bij JOPA uiteraard ook terecht voor een mooie set Gelish of een Thaise voetmassage. Ook julie kindjes zijn meer dan welkom, bijvoorbeeld voor een échte prinsessenmanicure. Tot binnenkort!

vind een vavin huidprofessional in jouw buurt

Zowel in Nederland als in België staan onze huidprofessionals voor je klaar. Voer hieronder je postcode of woonplaats in en maak kennis met de huidprofessionals bij jou in de buurt.