login huidpaspoort

geen login?

Ga naar een vavin huidprofessional om jouw persoonlijke vavin huidpaspoort te maken.

zoek jouw huidprofessional
terug naar overzicht Simone Schurgers Natuurlijke Huidverbetering maak een afspraak

Simone Schurgers

Simone Schurgers Natuurlijke Huidverbetering
Sweelinckstraat 15
6137 PM Sittard
+31 (0)46 423 34 13
simoneschurgers@gmail.com

Simone Schurgers Natuurlijke Huidverbetering

“Als klein meisje werkte ik al graag met mijn handen en vond ik het leuk om met mensen om te gaan. In de loop der jaren heb ik de kijk op mijn vak steeds verder ontwikkeld, maar het werken met mijn handen is altijd belangrijk gebleven.

Mijn schoonheidssalon heb ik ontwikkeld op wie ik ben en niet op wat andere schoonheidssalons doen. Daar voel ik mezelf prettig bij, maar mijn klanten vooral ook. Zij hebben ook door dat ik kan zijn wie ik ben. Rekening houdend met de wensen van mijn klanten stellen we samen een plan op om de huid te verbeteren. Hierbij kijk ik naar alle facetten die invloed hebben op de huid. Dat is bijvoorbeeld stress, voeding, de leefwijze maar zeker ook de huidverzorging.

Mijn klanten en dan met name mensen die een probleemhuid hebben, ondervinden de positieve werking van Vavin. Een merk dat een compleet aanbod heeft voor de huid. Voor Vavin staat de huid voorop. Dat sluit helemaal aan op mijn eigen visie op natuurlijke huidverbetering.”

vind een vavin huidprofessional in jouw buurt

Zowel in Nederland als in België staan onze huidprofessionals voor je klaar. Voer hieronder je postcode of woonplaats in en maak kennis met de huidprofessionals bij jou in de buurt.