login huidpaspoort

geen login?

Ga naar een vavin huidprofessional om jouw persoonlijke vavin huidpaspoort te maken.

zoek jouw huidprofessional
terug naar overzicht maak een afspraak

Ilse Doumen

Zenshin
Breeërweg 60
3680 Neeroeteren
+32 (0)472 84 82 25
ilsedoumen@gmail.com
www.zenshin.be

Zenshin

“Toen ik eenentwintig was, heb ik een auto-ongeluk gehad waarbij ik een litteken heb overgehouden aan mijn gezicht. Sindsdien ben ik er veel meer van bewust dat innerlijke en uiterlijke schoonheid samengaan met je goed voelen en een goede gezondheid. Dat hebben we zelf in de hand.

Door manuele technieken en acupressuur op het gelaat, hals en decolleté en een combinatie van Westerse en Oosterse technieken waarbij het hele lichaam wordt behandeld, help ik je naar de totale harmonie van lichaam en geest. Want het belangrijkste is een gezonde geest in een gezond lichaam.

Door deze visie is het logisch dat ik bij Vavin ben uitgekomen. Het sluit aan bij mijn eigen ideeën, omdat de producten het natuurlijke functioneren van de huid ondersteunen. Het gaat erom dat de huid uit zichzelf werkt. Dus van binnen naar buiten toe.”

vind een vavin huidprofessional in jouw buurt

Zowel in Nederland als in België staan onze huidprofessionals voor je klaar. Voer hieronder je postcode of woonplaats in en maak kennis met de huidprofessionals bij jou in de buurt.