login huidpaspoort

geen login?

Ga naar een vavin huidprofessional om jouw persoonlijke vavin huidpaspoort te maken.

zoek jouw huidprofessional
Verwen je winterhuid met extra vocht

Verwen je winterhuid met extra vocht

Een winter lang binnen zitten, is nergens goed voor. En al helemaal niet voor je huid. Thuis en op kantoor staat de verwarming de hele dag te loeien. Het gevolg is een kurkdroge lucht die linea recta vocht onttrekt vanuit de huid. Niet zo best, want vocht is heel hard nodig om belangrijke vetten en eiwitten aan te maken, die een beschermende huidbarrière vormen. Wat helpt is smeren. Maar dan wel met de juiste ingrediënten. Vavin Hydrateer 02 bevat verschillende vetten en hydratanten die het water in de huid vasthouden. Daardoor kan de vochtbalans herstellen en blijft de huidbarrière intact.
Maar niet alleen je gezicht ook de rest van je lichaam heeft extra aandacht nodig naarmate de winter vordert. De dunne huid van je handen, onderbenen en -armen voelt vaak als eerste schraal aan. Soms een beetje jeukerig zelfs. Zeker als je ouder wordt en de huid van nature al minder vocht vasthoudt. Vavin Kalmeer 09 is een lichaamslotion die de huidbarrière van top tot teen stevig en gezond houdt. De olie bevat amandel- en abrikozenolie met huideigen vetten die vocht vasthouden zoals omega-9 vetzuur. Daarmee voorkom je een droge, in het slechtste geval, jeukende, schilferige huid.
Vavin Kalmeer 09 is goed te gebruiken als kuur. Smeer een maand lang elke avond. Dan kun je in het voorjaar weer lekker met verzorgde, opgefriste blote armen en benen naar buiten.

Met vriendelijke groet,

Lavienja Schreurs-Braam