login huidpaspoort

geen login?

Ga naar een vavin huidprofessional om jouw persoonlijke vavin huidpaspoort te maken.

zoek jouw huidprofessional
Bye, bye foundation… Hello BB-crème

Bye, bye foundation… Hello BB-crème

Hoe goed je je huid ook schoonmaakt en verzorgt, helemaal vrij van oneffenheden ben je vrijwel nooit. Zeker zo aan het einde van de winter kan de huid best wat onrustiger zijn. Nu zijn er van die dagen – feestje, zakenlunch, (first) date – dat puistjes, rode vlekjes of donkere kringen erg ongelegen komen. Veel vrouwen grijpen dan naar dekkende foundation om de boel te camoufleren. Of om hun bleke wintersnoet gewoon effe wat meer kleur te geven.
Verstandig? Niet echt. Foundation dekt de huid volledig af en bevat meestal nul voedende of beschermende stoffen. Vavin zegt: dat kan anders en beter met een goeie BB-crème. BB-crème bevat zowel kleurpigmenten voor een tintje als verzorgende ingrediënten én een zonnefactor. Wat ook geen overbodige luxe is nu het zonnetje voorzichtig weer gaat schijnen.

Ook Vavin heeft een BB-crème in de productlijn: Vavin bescherm 06. De minerale pigmenten maken de huid mooi egaal en geeft een natuurlijk tintje. Biosacchariden maskeren rimpels en oneffenheden. Stearinezuur matteert en voorkomt glimmen.

Het mooie is dat Vavins BB de huid ook beschermt en verzorgt. Extract uit tomaten gaat schade van vrije radicalen tegen. Natuurlijke suikers verbeteren de weerstand van je huid. Door de zonnefactor 15 is je huid bovendien beschermd als je een uurtje buiten bent bij een lage UV-index, zoals nu in het voorjaar. Alleen als je lang in de felle zon bent, is een extra hogere zonnefactor nodig. Vavin Bescherm06 dekt iets minder dan pure foundation. Maar dat beschouwen wij juist als pré. Je huid wordt niet volledig dicht geplamuurd, de oneffenheden vervagen au naturel. Dat past meer bij deze tijd, waarin je als vrouw gewoon je mooie, sterke zelf mag zijn en je niet hoeft te verschuilen achter een dikke laag make up.