login huidpaspoort

geen login?

Ga naar een vavin huidprofessional om jouw persoonlijke vavin huidpaspoort te maken.

zoek jouw huidprofessional

Dr. Lavienja Schreurs-Braam

Dr. Lavienja Schreurs-Braam studeerde gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht en vervolgde haar opleiding met een promotieonderzoek naar de effecten van vitamine K bij de afdeling biochemie van de Universiteit Maastricht. Door haar eigen probleemhuid spelen verzorgingsproducten al sinds haar pubertijd een belangrijke rol in haar dagelijks leven. Keer op keer raakt ze teleurgesteld door de loze beloften van producenten.

Na haar promotie werkt ze bij het researchbedrijf VitaK van de Universiteit Maastricht en bij voedingsconcern Danone in Parijs. Woonachtig in de buurt van Rue Vavin ontstaan bij Lavienja, geïnspireerd door de dynamiek in de krachtige Franse hoofdstad, de eerste ideeën voor een eigen cosmeticamerk. Terug in Nederland zet ze haar ideeën, samen met cosmetoloog Patrick Gonry, om in een complete productlijn. Met haar wetenschappelijke achtergrond besteedt Lavienja aandacht aan elk ingrediënt dat ze in haar producten verwerkt.

Miny Janssen-Schreurs

Miny Janssen-Schreurs volgde de opleiding tot schoonheidsspecialiste om vervolgens in 1980 met haar eigen schoonheidsinstituut te starten. Naast de werkzaamheden in haar succesvolle instituut, ontplooit Miny zich als voorzitter van het ANBOS district Limburg, Cidesco Sektie Nederland en als coach van meerdere cosmeticamerken. Tevens ontwikkelt ze meerdere antistress massages.

Sinds 2005 is Miny actief betrokken bij de ontwikkeling van de producten van Vavin en traint ze met haar kennis als Vavin coach andere schoonheidsspecialisten tot deskundig Vavin-huidprofessional.

Anke Vonk

Anke Vonk volgde de opleiding tot schoonheidsspecialist en pedicure aan Leeuwenborgh Opleidingen in Maastricht. Na haar opleiding gaat ze direct aan de slag als schoonheidsspecialiste in een beautyinstituut en werkt ze ook voor bepaalde tijd in het buitenland.

Nadat ze veel ervaring heeft opgedaan, besluit Anke haar eigen praktijk te starten in een hotel in Maastricht en aan de slag te gaan met de producten van Vavin. Door haar enthousiasme over Vavin is zij betrokken geraakt bij het team als Vavin-coach. Ze traint schoonheidsspecialisten tot deskundig Vavin-huidprofessional.

Patrick Gonry

Patrick Gonry studeert af als scheikundig ingenieur aan de universiteit van Gent. Hij specialiseert zich vervolgens verder in de dermato-cosmetische wetenschappen aan de universiteit van Brussel en volgt een uitgebreide opleiding voor productie en controle van cosmetica aan de COOVI te Anderlecht.

Na zijn afstuderen richt hij met succes zijn eigen bedrijf op dat gespecialiseerd is in cosmetische ingrediënten. Momenteel ontwikkelt Patrick producten voor ruim 200 merken in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, China en Australië. Hij is tevens veiligheidsbeoordelaar voor nieuwe cosmetica voordat deze op de markt gebracht worden.

Nomie Salentijn

Nomie Salentijn volgde de opleidingen wellness, fitness & beauty en Schoonheidsverzorging. Na afronding van haar opleidingen werkt Nomie in diverse schoonheidsinstituten en wellness centra in Nederland en het buitenland.

In 2013 komt Nomie bij het Vavin-team terecht. In 2015 studeert Nomie af als docente. Momenteel combineert ze haar werkzaamheden voor Vavin met haar werk als docente bij Leeuwenborgh opleidingen. Met haar opgebouwde kennis als Vavin-coach traint ze andere schoonheidsspecialisten tot deskundig Vavin-huidprofessional.

Leslie Teysen

Sinds 2014 is Vavin ook op de Belgische markt te vinden. Ze worden daar verspreid door de firma Skin Company, dat wordt geleid door Leslie Teysen.

Zij hebben een no-nonsense visie en werken alleen met hoogwaardige merken. Geen loze beloften – enkel realiteit.

Nicole Schrijvers

Nicole heeft een jarenlange ervaring op het gebied van personeel en financiën. Een stellig specialisme in mensen en cijfers is het resultaat.

Ze is sinds maart 2016 betrokken bij Vavin. Naast haar werkzaamheden voor Vavin, heeft Nicole ook andere opdrachtgevers.